Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Nie żyje znany producent telewizyjny i dramaturg. Miał 78 lat

NOWE
Nie żyje znany producent telewizyjny i dramaturg. Miał 78 lat

Nasi policjanci zabezpieczali XI Pielgrzymkę Motocyklową w Krzeszowie. Zdjęcia

Nasi policjanci zabezpieczali XI Pielgrzymkę Motocyklową w Krzeszowie. Zdjęcia

Polecamy

Co za kreacja! Katarzyna Cichopek w tej sukience przyciągała uwagę na weselu

Co za kreacja! Katarzyna Cichopek w tej sukience przyciągała uwagę na weselu

Jazda na zderzaku. Jaki mandat w 2024 roku?

Jazda na zderzaku. Jaki mandat w 2024 roku?

Trwają matury 2024. Sprawdź harmonogram i najważniejsze informacje

Trwają matury 2024. Sprawdź harmonogram i najważniejsze informacje